Over Maureen Onclin

Over Maureen Onclin

Beautycoach

Op jonge leeftijd zat het er al in; make-up verzamelen, winkeltje spelen en dromen van een eigen ‘verwenhuis’.

Meer dan beauty alleen

Maureen heeft de opleiding Wellness en Allround schoonheidsspecialist met specialisaties Acne en Shiatsu succesvol afgerond en ervaring opgedaan in gerenommeerde salons en spa’s. Niet alleen de praktische kant van het vak, maar ook het onderzoeken van de behoefte van de consument in deze markt behoorde tot haar interesses. Met de opgedane kennis uit de opleiding Marketing & Communicatie kon Maureen het vak schoonheidsspecialiste meer diepgang geven.

Beauty vanuit een ander perspectief

Maureen is jarenlang werkzaam geweest bij cosmetica leveranciers als accountmanager en trainer van diverse merken. Tijdens haar recente functie in de buitendienst heeft ze schoonheidssalons door heel Nederland begeleid. De keuze om eerst ‘aan de andere kant van de stoel’ te gaan werken was een bewuste stap. De opgedane kennis en ervaring evenals de know-how van vele huidverzorgingsmerken hebben Maureen gestimuleerd om haar eigen salon te starten.

Sport en voeding zijn een belangrijk onderdeel van Maureen haar leven. Haar visie op schoonheid van binnenuit wordt middels het beauty lifestyle concept geïntegreerd tijdens het adviesmoment. Zo kunnen specifieke huidproblemen gerichter worden aangepakt.

Oog voor detail

De kernwoorden van Skinnfit: persoonlijk, professioneel en onderscheidend. Door de kritische blik op het vak weet Maureen als geen ander hoe belangrijk de details zijn bij het bezoeken van een schoonheidssalon. Alles moet kloppen. Skinnfit biedt de vrouw en man van nu een unieke beleving, het beste is dat u dit zelf komt ervaren.

Boek nu online uw behandeling

Bedankt voor uw bezoek en welkom bij Skinnfit!


Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. De online agenda is 24/7 open voor het boeken van uw afspraak vanaf 14 mei. Ik sta natuurlijk voor u klaar om vragen te beantwoorden en u kunt terecht voor het ophalen van uw producten en/of cadeaubonnen. Geef uw bestelling door via: 

Bedankt voor uw begrip en ik zie u graag terug na mijn verlof!