Hurraw!

Healthy lips

Het gaat niet om ons. Sinds 2010 hebben we onze balsems gemaakt met één ding in gedachten: jij!

Om de kwaliteit en integriteit van onze producten te waarborgen, ontwikkelen en produceren we in onze speciale NOP- en EcoCert-gecertificeerde productiefaciliteit. Onze ingrediënten worden duidelijk (en correct) vermeld versus verborgen in een doolhof van vage ingrediënten. Onze prioriteit is om Hurraw! te maken! De beste beschikbare balsem; een vertrouwd product voor iedereen, ongeacht de levensstijl.

HURRAW!

Hurraw! lippenbalsem is 100% natuurlijk, rauw, biologisch en fair trade. Hurraw! lippenbalsem is super zacht, niet plakkerig, niet zoet, niet te sterke geur, niet klonterig en heeft een lange levensduur. Hurraw! lipbalm overleeft een dag in je zak zonder te smelten. Hurraw! lippenbalsems zijn glutenvrij, veganistisch en gecertificeerd Cruelty Free. Met meer dan 25 smaken is er vast een Hurraw! die bij jou past!
Bedankt voor uw bezoek en welkom bij Skinnfit!


Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. De online agenda is 24/7 open voor het boeken van uw afspraak vanaf 14 mei. Ik sta natuurlijk voor u klaar om vragen te beantwoorden en u kunt terecht voor het ophalen van uw producten en/of cadeaubonnen. Geef uw bestelling door via: 

Bedankt voor uw begrip en ik zie u graag terug na mijn verlof!