Your beautycoach

Hoe fit is uw huid?

We staan gemiddeld 335 uur per jaar voor de spiegel.
Dit staat gelijk aan 2 weken in een jaar, ofwel 55 minuten per dag.

Maar waar kijken we dan naar?

Kijk eens écht in de spiegel. Wat straalt u uit, en hoe fit vindt u uw huid? Bij SKINNFIT staat uw huid centraal, maar nog belangrijker; u als persoon. SKINNFIT werkt volgens het beauty lifestyle concept. Zorgt u goed voor uzelf? Dan ziet u dit terug aan uw huid. Het hebben van een gezonde huid gaat verder dan alleen de buitenkant verzorgen.

Huidverbetering & ontspanning

Een behandeling bij SKINNFIT is een beleving, waarbij u uw drukke leven even op pauze kunt zetten. In een stijlvolle entourage komt u tot rust, krijgt u eerlijk en deskundig advies en behandelingen op maat. Tijdens de behandelingen wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten met de beste werkzame stoffen voor het beste resultaat.

Zorgvuldig gekozen producten

Bij SKINNFIT is alleen het beste goed genoeg. De producten waarmee gewerkt wordt zijn bewust gekozen, na een intensief traject van onderzoeken en ervaren.

lees meer over onze producten

Bedankt voor uw bezoek en welkom bij Skinnfit!


Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. De online agenda is 24/7 open voor het boeken van uw afspraak vanaf 14 mei. Ik sta natuurlijk voor u klaar om vragen te beantwoorden en u kunt terecht voor het ophalen van uw producten en/of cadeaubonnen. Geef uw bestelling door via: 

Bedankt voor uw begrip en ik zie u graag terug na mijn verlof!