Face fit treatments

Geopend dinsdag t/m zaterdag op afspraak
Maak een afspraak

comfort zone behandelmenu

Geniet van de combinatie van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.

Iedere behandeling start met het Tranquillity™ welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de voor u geselecteerde behandeling. Naast erfelijke factoren heeft lifestyle de grootste invloed op uw gezondheid, hoe u zich voelt en hoe dit weerspiegeld wordt op de huid. De lifestyletips dragen bij aan het creëren van een optimaal huidresultaat. Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar wat op dat moment het beste is voor uw huid.

Anti-aging facials

Sublime skin active lift

Een verstevigende en liftende behandeling voor de rijpe huid.
Duur: 60 minuten

Inclusief: huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – dieptereiniging – epileren of onzuiverheden verwijderen – active lift masker, hand- of voetmassage – Kobido massage – Sublime Skin verzorging

Sublime skin deluxe lift

De meest complete anti-aging behandeling met alle elementen van de Double Peel en Active Lift facial. Geschikt voor de rijpe, verslapte huid.
Duur: 75 minuten

Inclusief: huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – fruitzuurpeeling – active lift masker, hand- of voetmassage – Comfort Touch massage – Sublime Skin verzorging

Sublime skin double peel

Een celvernieuwende behandeling met fruitzuren voor een stralende teint en gladde huid. Bijzonder geschikt voor een huid met pigmentvlekken, de rijpere, vermoeide en doffe huid & bij acne.
Duur: 60 minuten

Sublime skin hormon-aging

De Rolls-Royce onder de behandelingen! Speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en daarna. Zeer uitgebreide, luxe behandeling welke celvernieuwend, verhelderend en verstevigend werkt. Ultieme luxe & verwennerij!
Duur: 90 minuten

Upgrade: Eye treatment

3-voudige werking tegen donkere kringen, opgezwollen ogen en lijntjes rondom de ogen. Als losse behandeling of toe te voegen als upgrade aan iedere behandeling.
Duur: 15 minuten

Essential facials

Een gezichtsbehandeling welke wordt afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten en de exclusieve Esalen massage™ ervaart u direct resultaat.

Active pureness

Een zuiverende en ontgiftende behandeling die gekarakteriseerd wordt door het matterende Spirulina Algen peel-off masker. Geschikt voor de gecombineerde huid en als acne behandeling.
Duur: 60 minuten

Hydramemory

Een dubbele hydratatie voor de vochtarme huid veroorzaakt door weersinvloeden. De speciale Brush massage transporteert de Moringa olie en het Hyaluronzuur diep in de huid. Geschikt voor de vochtarme huid met droogtelijntjes.
Duur: 60 minuten

Recover touch

Herstelt en voedt de door zon, pollutie en veroudering beschadigde huid, dankzij antioxidanten uit Gojibes en Macadamia olie. Geschikt voor de droge tot zeer droge huid.
Duur: 60 minuten

Remedy

Versterkt en verhoogt de weerstand van de gevoelige, delicate huid, door een innovatieve aanpak met Prebiotica uit suikerbieten. Geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.
Duur: 50 minuten

Express & men facials

Geen tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, maar wel een beauty touch nodig? Deze behandeling past perfect in een druk schema, of kan gecombineerd worden met een lichaamsbehandeling.

Active pureness

Een zuiverende detoxbehandeling. Geschikt voor de gecombineerde huid en als acne behandeling.
Duur: 30 minuten

Recover touch

Een herstellende en voedende behandeling. Geschikt voor de droge tot zeer droge huid.
Duur: 30 minuten

Hydramemory

Een diep hydraterende behandeling, Geschikt voor de vochtarme huid.
Duur: 30 minuten
Inclusief: huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – peeling – masker – hand- of hoofdmassage – afgestemde verzorging

Maak uw behandeling compleet door er losse behandelingen aan toe te voegen zoals bijvoorbeeld wenkbrauwen epileren en verven. Houd er rekening mee dat de behandeltijd daarmee langer wordt.

Bedankt voor uw bezoek en welkom bij Skinnfit!


Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. De online agenda is 24/7 open voor het boeken van uw afspraak vanaf 14 mei. Ik sta natuurlijk voor u klaar om vragen te beantwoorden en u kunt terecht voor het ophalen van uw producten en/of cadeaubonnen. Geef uw bestelling door via: 

Bedankt voor uw begrip en ik zie u graag terug na mijn verlof!