Body fit treatments

Geopend dinsdag t/m zaterdag op afspraak
Maak een afspraak

Body fit treatments

Geniet van de combinatie van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.

Iedere behandeling start met het Tranquillity™ welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de voor u geselecteerde behandeling. Een body fit behandeling zorgt ervoor dat u (weer) lekker in uw vel zit en de huid van uw lichaam in goede conditie houdt.

Classic massage

Klassieke massage van rug, nek en schouders
Duur: 30 minuten

Haar- en hoofdhuid massage

Ultieme ontspanning voor uw hoofd. Gefocust op het loslaten van stress en spanningen. Tijdens deze haar- en hoofdhuidmassage technieken gecombineerd om directe verlichting bij hoofdpijn te geven en om hoofdpijn tegen te gaan.
Duur: 15 minuten

Tip: los of als upgrade te boeken bij iedere behandeling.

Hand ritual

Deze voedende en beschermende behandeling rijk aan Vitamine E en Karitéboter laat uw handen er mooi en gevoed uitzien.
Duur: 30 minuten

Body Cleanse & Peel

Na de reiniging volgt een intensieve scrub behandeling voor rug en schouders. Heerlijk in combinatie met de Classic massage.
Duur: 20 minuten

Tranquility pro sleep massage (coming soon)

Als het hectische ritme van ons dagelijks leven, stress en slaapgebrek hun tol eisen op uw humeur, uw vitaliteit en uw schoonheid aantasten, dan is het tijd voor de Tranquillity™ Pro-Sleep massage. Een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op drie zintuigen te werken: het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt.
De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Een absolute ervaring van well-being voor lichaam en geest.
Duur: 60 minuten