Alessandro

Nails, hand & feet

De tijd dat vrouwen zich tevredenstelden met een nagellakkleurtje dat bij hun kleding paste, ligt al lang achter ons. French manicure, kunstnagels, nail art en nageldesign zijn de norm geworden in de wereld van de nagelverzorging. Tegelijkertijd stijgt ook de aandacht voor producten die de nagels niet beschadigen, voor mooie handen en verzorgde voeten. Om aan de wensen en verwachtingen van de consument te beantwoorden, richtte Silvia Troska in 1989 Alessandro International op. Het bedrijf startte als groothandel voor nagel- en manicureproducten en is vandaag een internationale leider in hand-, nagel- en voetverzorging.

Soak off gellac

In de salon wordt gewerkt met PROLAQ – een nieuwe generatie krasbestendige UV/LED-nagellak voor het professioneel kleuren van de natuurlijke nagel.
PROLAQ biedt u het revolutionaire alternatief voor de klassieke UV-nagellakbehandelingen. Door het gebruik van de modernste kunststofverbindingen in combinatie met verzorgende toegevoegde stoffen is PROLAQ erg geliefd door zijn milde en onverzettelijke hechting. De verschillende UV- base coats sluiten aan bij ieder nageltype en laten zich snel en gemakkelijk verwijderen zonder beschadiging van de nagelplaat. Naast de klassieke french manicure heeft u ruime keuze uit prachtige glossy kleuren.
Bedankt voor uw bezoek en welkom bij Skinnfit!


Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. De online agenda is 24/7 open voor het boeken van uw afspraak vanaf 14 mei. Ik sta natuurlijk voor u klaar om vragen te beantwoorden en u kunt terecht voor het ophalen van uw producten en/of cadeaubonnen. Geef uw bestelling door via: 

Bedankt voor uw begrip en ik zie u graag terug na mijn verlof!